Image Alt

Hotelske sobe

Pokazali smo da umemo da proizvedemo vrhunski enterijer za svaki dom. Tome svedoče naši mnogobrojni zadovoljni klijenti. Želja da dizajn i toplinu kućnog ambijenta prenesemo u hotele i hotelske sobe je ono što nas je motivisalo na novi poslovni pravac kome se okrećemo poslednjih nekoliko godina.

Hotelska soba je mesto gde svako želi upravo da se oseća kao kod kuće a ko će se bolje postarati da to i obezbedi, nego naš tim. Razvili smo i ovde prezentovali nekoliko bazičnih koncepata hotelskih soba. Naravno nikako se na njih ne treba ograničavati, već u saradnji arhitekti i naših inženjera kreiramo jedinstveno rešenje za svaku hotelsku sobu u zavisnosti od kateogrije, ideje, standarda.

Različiti tipovi kreveta, uzglavlja, noćnih stočića, plakara, bagažera i svi prateći detalji enterijera, kombinuju se kako bi se stvorio idealni sklad , odgovarajući ambijent i omogući maksimalno prijatna atmosfera u kojoj će gost moći da uživa. Zadovoljstvo gosta neminovno se prenosi i na zadovoljstvo menadžmenta.

Nakon faze 2. Izrada 3D realističnog modela, kada su hotelske sobe upitanju, dodajemo još jednu međufazu: Kompletna proizvodnja uzorne sobe. Ova dodatna ponuda koju je Mebel omogućio klijentu olakšava da finalnu odluku o porudžbini celokupne količine apsolutno može doneti tek na osnovu kompletno izrađenih elemenata enterijera hotelske sobe i to baš onako kako je definisano projektom arhitekte i prikazano realističnim 3D modelom.

Kada pričamo o hotelskom programu, ne treba zaboraviti da naš fokus nije samo na hotelskoj sobi, već kompletnom hotelskom enterijeru.To podrazumeva različita rešenja za : Recepcije, hotelske lobi barove, šankove, drvene zidne obloge, rešenja za hodnike, ulazna vrata za sobe, dakle sav prateći enterijer od drveta vezan za jedan Hotelski objekat.