Image Alt

KUHINJE

Vaša nova kuhinja se proizvodi tako da bude po vašoj meri. Naš tim pažljivo planira tako da se svaki milimetar uklopi savršeno i prilagodi vama i vašim svakodnevnim potrebama sa apsolutnom preciznošću. Birajte iz širokog opsega frontova, različitih vrsta radnih površina i visina, tipu otvaranja krila sa neverovatnim izborom najkvalitetnijeg okova (Blum, Hefele….) a sve to kako bi bili sigurni da ste dobili ono sto leži vašem životnom stilu.

Nećemo pogrešiti ako kažemo da je kuhinja centralno mesto u svakom domu, stoga je planiranje vaše kuhinje odgovoran ali i zabavan posao. Na kraju izbor kuhinje je kao mnogo drugih stvari u životu, pitanje je ukusa, jer svi drugačije vrednujemo stvari.

Mebel kuhinje mogu da odgovore svim vašim zahtevima čak i onda kada je oblik vašeg prostora ne tipski, ni tada nećete morati da pravite kompromise sa
dizajnom koji ste osmislili. U saradnji sa našim timom možemo pronaći idelano rešenje.

Naše kuhinje su najpraktičniji proizvod ovog tipa na tržištu: Bilo da je jako mali prostor u pitanju ili komforniji ambijent, u mogućnosti smo da obezbedimo apsolutno sve što je potrebno na svakoj površini.

Budući da kuhinje izrađujemo od materijala koji vi birate, mogućnosti su različite. Šta sve kombinujemo da bi dobili savršenu kuhinju za vas :

Vrsta drveta za frontove

Možete birati između više varijanti
Univer ploče (različite vrste iverica visokog kvaliteta koje nabavljamo od pouzdanih dobavljača)

MDF 18mm koji se oblaže prirodnim furnirom , izbor furnira je posebno zadovoljstvo (hrast, orah, bukva, jasen ….) koji može biti toniran po bajc karti

Radna ploča

Radne površine pre svega treba da budu od postojanih materijala. Upravo smo se pobrinuli da takvu obezbedimo i u vašoj kuhinji kroz saradnju sa najkvalitetnijim dobavljačima iz ove oblasti. Radne površine mogu biti u tonu frontova koje birate ili pak nešto drugačija nijansa koja će razbiti monotoniju i vašu kuhinju učiniti  atraktivnom i nesvakidašnjom . Izbor je naravno veliki a odluka na vama. Naš iskusni tim daje konstruktivne predloge uz izradu 3D modela gde možete jasno uporediti vaše želje.

Ručice

“Finalni dodir” je upravo izbor ručica za vašu novu kuhinju. Mnogobrojna paleta ručica kuhinji određuje krajnji stil. Od vas zavisi da li će ih uopšte biti. Ukoliko se opredelite da vaša kuhinja bude bez ručica, za takvu situaciju smo razradili nekoliko modernih rešenja otvaranja krila, koja su se pokazala jako dobro u praksi.

Otvaranje / zatvaranje

Na gore, na levo, na desno, na pritisak, usporavanje krila …. Jednostavno način na koji će se frontovi otvarati i zatvarati je ono što omogućava neverovatan izbor različitog okova na tržištu. Više o okovu. Naše je da prezentujemo sva moguća rešenja , na vama je da kažete kakvo se uklapa u vaš dizajn. Ugradni frižider, mašina za pranje sudova mogu imati naravno iste frontove kao i ostatak kuhinje sto je čni kompaktnom celinom.

Kupujemo kuhinjske uređaje za Vas

Praksa koju primenjujemo godinama je da mi naručujemo uređaje za vašu kuhinju ( sudopere, frižidere, mašine za sudove, aspiratore, rerne, ringle odabranih proizvođača). Dobavljamo ih prvo u našu proizvodnju i proizvodimo kuhinju pažljivo vodeći se dimenzijama uređaja kako eliminišemo rizik neuklapanja.